Kategóriák

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Miért minket válasszon?
Folyamatos termékfeltöltés
Állandó akciók, kedvezmények
Megrendelés követési lehetőség
Alacsony szállítási költség
Elérhetőségünk
www.kondenz.hu
+36-74/566-152
rendeleskondenz.hu

Termék részletekComputherm Q8RF digitális programozható szobatermosztát

-11%
Computherm Q8RF digitális programozható szobatermosztát
32 252 Ft
Akció: 28 652 Ft
Kezdete: 2019.01.28   A készlet erejéig!
Computherm Q8RF digitális programozható szobatermosztát
 • Programozható:
  A készülék egyéni igény szerint beprogramozható úgy, hogy a fűtési (hűtési) rendszer az Ön által kívánt időpontokban tetszés szerinti hőfokra fűtse (hűtse) lakását vagy irodáját, és a komfort biztosítása mellett hozzájáruljon az energiaköltségek csökkentéséhez. A hét minden napjára külön-külön, egymástól független napi hőmérsékletprogram készíthető. Naponta 1 rögzített (PROG ) és 6 szabadon megválasztható (PROG – PROG ) kapcsolási időpont (10 perces lépésekben állítható) és minden kapcsolási időponthoz más-más szabadon megválasztható hőfok (0,5°C-os lépésekben állítható) beállítására van lehetőség. A termosztát szivattyúvédő funkcióval van ellátva, mely a szivattyú beszorulásának megakadályozása érdekében, mindennap 12 óra 00 perckor egy perc időtartamra bekapcsolja a kazánt abban az esetben, ha több mint 24 órája nem történt programozott kapcsolás. A termosztátba szerelt jeladó hatótávolsága nyílt terepen kb. 50m. Ez a távolság épületen belül jelentősen csökkenhet, különösen akkor, ha a rádióhullámok útjába fémszerkezet, vasbeton-, vagy vályogfal kerül. Egyszerűen csatlakoztatható bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező gázkazánhoz vagy klímaberendezéshez, függetlenül attól, hogy az 24V-os vagy 230V-os vezérlőáramkörrel rendelkezik.
  Üzembe helyezése, használata egyszerű, szerelést nem igényel.

  Digitális kijelzője az egyszerű, hagyományos termosztátoknál pontosabb hőmérsékletmérést és beállítást tesz lehetővé. A termosztát a kiválasztott kapcsolási érzékenységnek megfelelően fűtés üzemmódban a beállított hőmérséklet alatt bekapcsolja, felette pedig kikapcsolja a kazánt vagy más készüléket és a komfort biztosítása mellett hozzájárul az energiaköltségek csökkentéséhez is. Hűtés üzemmódban a termosztát pontosan ellentétesen kapcsol.

  COMPUTHERM Q8RF szobatermosztát elhelyezése:
  A termosztátot rendszeres vagy hosszabb idejű tartózkodásra használt helyiség falán célszerű elhelyezni úgy, hogy az a szoba természetes légmozgásának irányába kerüljön, de huzat, vagy rendkívüli hőhatás (pl. napsugárzás, hűtőszekrény, kémény stb.) ne érhesse.

  A készülék alap kiépítésben három egységből áll. Kettő hordozható szabályozóegység (termosztát), egy vevőegység, ami a kazán vezérlését végzi.Igény esetén a berendezés további két termosztáttal bővíthető. A három egység között vezeték nélküli (rádiófrekvenciás) kapcsolat van, ezért a termosztát és a kazán között nincs szükség vezeték kiépítésére.
  A három egység gyárilag összehangoltak A termosztátok és a vevő saját biztonsági kóddal rendelkezik, mely garantálja a készülék biztonságos működését.
  A termosztát hordozhatósága az alábbi előnyöket biztosítja:
  – nincs szükség vezeték kiépítésére, mely különösen régi épületek korszerűsítésénél előnyös,
  – használat közben választható ki a készülék optimális elhelyezése,
  – használata olyan esetekben is előnyös, amikor napszakonként más-más helyiségben (pl. napközben a nappaliban, de éjjelre a hálószobában) kívánjuk elhelyezni a termosztátot.
 • Cikkszám
  Q8RF
  Tömeg
  1 kg/db