Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Miért minket válasszon?
Folyamatos termékfeltöltés
Állandó akciók, kedvezmények
Megrendelés követési lehetőség
Alacsony szállítási költség
Elérhetőségünk
www.kondenz.hu
+36-74/566-152
rendeleskondenz.hu

Termék részletekVictrix TERA 24 Plus kondenzációs, fali, fűtő készülék 24 kW

Victrix TERA 24 Plus kondenzációs, fali, fűtő készülék 24 kW
311 201 Ft
Victrix TERA 24 Plus kondenzációs, fali, fűtő készülék 24 kW
 • Victrix TERA 24 Plus

  A Victrix TERA 24 Plus kondenzációs, fali, fűtő készülék 24 kW teljesítménnyel képes fűteni, tároló előkészítésként tartalmazza a váltószelepet és a motort. Kis méreteinek köszönhetően a Victrix TERA 24 Plus kondenzációs, fali, fűtő készülék a lakás szinte bármely részén elhelyezhető. A Victrix TERA 24 Plus kazánok alacsony energiaigényű Grundfos szivattyúval vannak felszerelve, láng modulációs tartományuk pedig 18-100% közötti. Új, alacsony hőveszteségű, széles vízjáratú hőcserélőjének köszönhetően képes rendkívül kimagasló hatásfokot elérni. A Victrix TERA 24 Plus kondenzációs, fali, fűtő készülék készülék az Amico távszabályzóval vagy a Dominius távfelügyelettel (opcionális) könnyen és gyorsan, a készüléktől távolról is vezérelhető. Külső érzékelő (opcionális) csatlakoztatása esetén időjárásfüggő szabályozás (alap felszereltség) használata is lehetséges. Felhasználóbarát elektronikájának köszönhetően a Victrix TERA 24 Plus kondenzációs, fali, fűtő készülék egyszerűen üzemeltethető, az állapotjelző ábrák könnyen értelmezhetők.

  KIS MÉRETEK, NAGYSZERŰ TELJESÍTMÉNY, ELEGÁNS MEGJELENÉS

  Kis méretei ideálissá teszik szűk helyre történő telepítésre. Mélysége csak 25 cm!


  EGYHUZAMÚ HŐCSERÉLŐ

  Egyhuzamú, állandó keresztmetszetű, magas vízáramlási mutatójó rozsdamentes acél hőcserélő.


  KÉSLELTETETT TELJESÍTMÉNYFELFUTÁS

  Az elektronikus lángmoduláció folyamatos energia megtakarítás és emelt szintű komfort biztosítása mellett a Victrix TERA 24 Plus kondenzációs, fali, fűtő készülékképes a fűtővíz, valamint a használati meleg víz hőmérsékletének megfelelő szabályozására. A maximális teljesítményt 3 perc elteltével (állítható) éri el, ezáltal csökkentve a ki-bekapcsolások számát, növelve a hőcserélő élettartamát.


  DIGITÁLIS KEZELŐFELÜLET

  A digitális kezelőfelület biztosítja a Victrix TERA 24 Plus kondenzációs, fali, fűtő készülék könnyű kezelhetőségét. A kézreálló gombokkal pontosan beállítható a hőmérséklet, valamint az egyéb paraméterek is. A kijelző ábrák és kódok segítségével tájékoztat az aktuális üzemmódról és az esetleges hibákról.


  AUTOMATIKUS BY-PASS

  Az automatikus by-pass része a készülék alapfelszerelésének, és lehetővé teszi a kazán használatát termosztatikus szeleppel felszerelt radiátoros rendszer esetén is.


  SZOLÁR FUNKCIÓ

  A beépített szolár funkció lehetővé teszi a szolár előtét tartállyal való együttmőködést.


  MOTOROS VÁLTÓSZELEP

  A használati meleg víz előállításakor a beépített, motoros váltószelep irányítja a kazánvizet a HMV tároló felé.


  BEÉPÍTETT IDŐJÁRÁSFÜGGŐ SZABÁLYOZÁS

  Az időjárásfüggő szabályozás magasabb komfort mellett biztosít költséghatékonyabb üzemelést. Az elektronika a külső hőmérséklet függvényében változtatja a kazánvíz-hőmérsékletet, így energiát takarít meg és magasabb komfortot biztosít.


  KONDENZÁCIÓS TECHNOLÓGIA

  Az égéstermék rejtett hőjének (vízgőz tartalmának) kihasználása (kondenzációja) révén ugyanannyi energiát, mint a hagyományos, nem kondenzációs készülékek, kevesebb gáz eltüzelésével képesek leadni. A jobb tüzeléstechnikai hatásfok miatt nem csak energiát képes megtakarítani, hanem a környezetet is kevésbé terheli.


  MEGNÖVELT HMV TELJESÍTMÉNY

  A Victrix TERA 24 Plus kondenzációs, fali, fűtő készülék a használati meleg víz előállításához növelt, 28 kW-os teljesítményt képes leadni.


  IPX5D ELEKTROMOS VÉDETTSÉG

  Magas páratartalmú és fröccsenő vizes környezetben is biztosítja a készülék biztonságos működését.
 • Cikkszám
  tera24
  Tömeg
  1190 kg/db